Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.
Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.
Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititoriComentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.Comentarii de la cititori.
 

COMENTARII DE LA CITITORIAveti o opinie sau un comentariu ?
probasarabiasibucovina.ro  va  ofera posibilitatea sa va faceti cunoscuta
opinia fata de continutul si subiectele vizionate in cadrul website-ului nostru
publicandu-va in sectiunea
:

" Comentarii Cititori "


Acceseaza Formularul de opinie »


Dacian Dumitrescu
, CATRE : Asociatia Culturala Pro Basarabia si Bucovina  
18 ianuarie 2012 / 18.31

Cu ocazia implinirii a 22 de ani de activitate continua , care n-au fost nici putini si nici usori si in care echpajul corabiei " PRO BASARABIA SI BUCOVINA " a trecut prin furtuni cumplite , au pierdut soldati credinciosi in batalii dinainte sortite prin marile cancelarii ale Lumii si care au stiut in toti acesti ani sa-si trieze oamenii , sa arunce peste bord "balastul " provenit din alte vremuri , dar sa ridice mandrii TRICOLORUL pe cel mai inalt catarg si sa inalte mereu FARUL SPERANTEI REUNIFICARII NOASTRE NATIONALE deasupra tuturor uraganelor Istoriei , urez din toata inima acestor bravi supravietuitori SANATATE , NOROC IN TOATE SI PUTER DE MUNCA pentru a putea lupta in continuare cu si mai mult succes pentru realizarea Marilor noastre Idealuri Nationale ! Fac un apel la toti Romanii din Tara si de peste hotare dar si la Institutiile Statului : sa sprijiniti pe acesti bravi si inimosi Luptatori ! LA MULTI ANI !
Dacian Dumitrescu , administrator site www.romaniacarnavalului.com


Mihai Nicolae, CATRE : Asociatia Culturala Pro Basarabia si Bucovina  
17 ianuarie, 2012 /14:14

Aniversarea a 22 de ani de activitate neintrerupta in beneficiul romanilor, aflati, din motive istorice , in afara hotarelor romanesti este un bun prilej pentru a va adresa sincere felicitari si incurajarea de a continua eforturile Dv. Cunoastem si apreciem multe din intiativele Dv. si apreciem staruinta cu care sustineti valorile romanesti. Fara indoiala, aceasta preocupare constanta face, ca intreaga Dv. activitate sa fie privita , pe buna dreptate, ca un simbol al unitatii poporului nostru.
Va dorim putere de munca, pastrarea aceluiasi spirit de solidaritate romaneasca, mai necesar decit oricind si va asiguram ca vom fi alaturi de Dv.,apreciind atit colaborarea noastra , cit mai ales, aportul remarcabil pe care il aveti la intarirea legaturilor dintre romani, oriunde s-ar afla in lume.

La moment aniversar, va rugam sa primiti urarea noastra sincere : La multi ani !

Institutul Fratii Golescu pentru relatii cu romanii din strainatate
Dr. Mihai Nicolae, Presedinte


 

Referitor la articolul “RUSII STIU CA TRANSNISTRIA ESTE PARTE A MOLDOVEI…”
Pavel Codrescu on noiembrie 19, 2011 la 7:20 pm said:

Mda … Cred ca mai degraba doamnei oficial i-a iesit porumbelul pe gura fara sa realizeze ! Ca de obicei, in mod sigur ce cred oficialii rusi e una si ce face Moscova ca politica de stat e alta ! Realitatea de zi cu zi din Transnistria o confirma, cum si actiunile comandate de la Kremlin si materializate prin uzufructul a mai to felul de organizme si ong-uri din rusia care arunca cu noroi in istoria romanilor la orice pas.
Nu este exclus ca sa vedem destituiri pe la ambasada ruseasca din Belgrad sau iesiri in presa cu “precizari si poziti oficiale” mai “conforme cu interesele Moscovei’ in caz ca declaratia de mai sus va ajunge subiect mediatic in romania
Toate cele bune! Dumnezeu sa ajute Romania si pe romani !
Respect pentru ce face Asociatia Pro basarabia si Bucovina ! Mergeti inainte!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Raspuns / consiliulnational on noiembrie 28, 2011 la 3:54 pm said:

Pentru domnul Pavel Codrescu:
Nu ! Categoric declaratia nu este de genul “porumbelului iesit pe gura”, de altfel titlul spune exact cum stau lucrurile. Transnistria este parte a Moldovei (Republicii Moldova) insa Moldova cu tot cu Transnistria… Rusia în nici un caz nu o vede ca parte a României ci ca apartinând de “Spatiul Culturii Ruse” din cele mai vechi timpuri ! Vezi documentarul realizat de Institutul Rus pentru Cercetari Strategice (IRCS), organizatie finantata de statul rus.”Ideea de baza a filmului e preluata din arsenalul propagandistic imperial al Moscovei: Romania, ca o tara dusmanoasa Republicii Moldova pe care vrea sa o anexeze, are pretentii teritoriale fata de Ucraina si e folosita de Occident (SUA) drept un instrument politic, militar, informational impotriva Rusiei”.Deasemeni în documentar Mihail Nikolaevici Sireaev arata ca “Ucraina, Belarus, Georgia si Moldova sunt parti rupte ilegal din civilizatia noastra si noi nu putem sa privim relaxati cum pe teritoriul nostru istoric, pe teritoriul Rusiei Kievene si al Imperiului rus oponentii nostri duc un razboi dur pentru mentalitatea fratilor nostri. Cu atat mai mult noi nu trebuie sa cedam Transnistria, zona de frontiera a civilizatiei rusesti, regiune unde 600 de mii de concetateni de-ai nostri, cu armele in maini, au aparat individualitatea noastra. Demult nu mai avem unde ne retrage. in spate e Rusia”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Index | Despre | Misiune | Viziune | Statut | Organizare | Filiale | Rapoarte | Evenimente |Galerie | Calendar | Proiecte | Parteneriate | Media | Articole | Publicatii | Arhiva | Istoric-Doc | Legaturi | Cultura | Harta Site | Blog | Comentarii | Opinie | Contact

Pagina sus

 

 •  

  Apreciaţi pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu noile acţiuni ACPBB

   
     

  Parteneri

  DRP

  UNIBUC

  Hurmuzachi

  Institutul Limbii Romane

  convergente europene

  Romania Breaking News

  Centru Bucovinean de Arta

  Secțiune parteneri în curs de actualizare...

  • Directioneaza 2% din valoarea impozitului dvs. catre Asociatia Culturala Pro Basarabia si Bucovina, sprijinind astfel activitațile Asociației în beneficiul Identității Naționale Românești și a Reîntregirii Neamului Românesc!
   » Formularul 230 »

 

SEO

SEO Radar

 

ClickLink.ro Inscrie-te in TOP !